www.egalitatepepiatamuncii.ro  este site-ul oficial al proiectului „Egalitate pe piata muncii! – sansa ta la un viitor mai bun”, implementat de Agentia Nationala Antidrog, in parteneriat cu Loop Operations, cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013.

1. Acceptarea termenilor si conditiilor
Website-ul www.egalitatepepiatamuncii.ro se adreseaza femeilor consumatoare de droguri, foste consumatoare sau aflate in risc de consum de droguri si femeilor apartinand altor grupuri vulnerabile. Prin utilizarea acestui website ati luat la cunostinta si sunteti de acord cu termenii si conditiile prezentate in aceasta pagina.

Accesul si utilizarea site-ului www.egalitatepepiatamuncii.ro sunt supuse urmatoarelor conditii de utilizare si tuturor legilor aplicabile. Vizitand si utilizand acest website, acceptati automat termenii si conditiile de mai jos.

Utilizatorul confirma ca a citit si acceptat acesti Termeni si Conditii in totalitate. In cazul in care nu acceptati Termenii si Conditiile prezentate, va rugam sa nu mai utilizati acest site.

Termenii si conditiile se aplica tuturor utilizatorilor site-ului, inclusiv utilizatorilor care contribuie cu informatii pe website. www.egalitatepepiatamuncii.ro poate contine link-uri spre alte website-uri, care nu sunt proprietatea acestui website. www.egalitatepepiatamuncii.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul si/sau termenii de utilizare a oricarui alt website.

2. Utilizarea website-ului www.egalitatepepiatamuncii.ro
Accesul pe acest website se face gratuit. Scopul website-ului este de a informa, de a ajuta utilizatorii sa gaseasca cat mai usor, structurat si rapid informatiile necesare referitoare la activitatea din cadrul proiectului „Egalitate pe piata muncii! – sansa ta la un viitor mai bun”.

Website-ul www.egalitatepepiatamuncii.ro este de prezentare a activitatilor derulate in cadrul proiectului „Egalitate pe piata muncii! – sansa ta la un viitor mai bun”.
Pentru ca website-ul www.egalitatepepiatamuncii.ro sa poata garanta permisiunea de utilizare a acestui website, trebuie respectati urmatorii termeni de utilizare:

  • Website-ul se va utiliza doar in interes personal si non-comercial.
  • Nu se va copia sau distribui nici o informatie (text, poze, video, sau orice alt material) fara a obtine in prealabil acordul scris de la administratorul website-ului.
  • Nu veti modifica sau degrada nici o parte din acest website, in afara de partile unde aveti legal si prestabilit acces.
  • Nu veti publica pe acest website informatii care pot induce in eroare corectitudinea datelor (text, materiale video, poze, etc).
  • Veti respecta termenii si conditiile impuse de acest website.

3. Drepturile de proprietate intelectuala
Continutul website-ului va este oferit gratuit, cu scop informational. Continutul nu poate fi copiat, reprodus, folosit, transmis, vandut, licentiat, distribuit fara a avea in prealabil acordul scris al titularului dreptului de proprietate intelectuala, adica www.egalitatepepiatamuncii.ro. Sunteti de acord sa nu folositi, copiati, distribuiti continutul acestui website in scop comercial.

Continutul si elementele de grafica, intreg continutul in format text si orice alt material ale website-ului www.egalitatepepiatamuncii.ro inclusiv, dar fara a se limita la acestea, transmis/e sub orice forma de si catre Utilizatori (prin vizualizare directa pe website, prin newslettere sau prin orice alte materiale legate direct sau indirect de website) apartin www.egalitatepepiatamuncii.ro.

Prin derogare de la prevederea precedenta nu apartin www.egalitatepepiatamuncii.ro acele materiale pentru care pe website s-a indicat un alt titular de drepturi, ori un alt detinator sau o alta sursa.

Utilizatorii se obliga sa respecte toate drepturile de autor si drepturile conexe acestuia si orice alte drepturi de proprietate intelectuala pe care www.egalitatepepiatamuncii.ro le detine asupra/in legatura cu website-ul, continutul acestuia, orice modul sau componenenta a acestora sau in legatura cu utilizarea acestora. Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii a vreuneia din prevederile de mai sus in orice masura, vor putea fi trasi la raspundere fata de autorii / proprietarii continutului website-ului.

Orice persoana care comunica in orice mod informatii ori materiale catre sau prin intermediul website-ului isi asuma obligatia de a nu prejudicia in niciun mod drepturile de autor pe care o terta persoana le-ar putea invoca in legatura cu materialele si informatiile transmise in orice mod catre website, iar persoanele care expediaza in orice mod informatii ori materiale inteleg si accepta ca incalcarea in orice mod a acestei obligatii nu poate angaja in niciun mod raspunderea www.egalitatepepiatamuncii.ro, ci numai raspunderea persoanelor respective.

Toate drepturile de proprietate intelectuala asupra www.egalitatepepiatamuncii.ro apartin Beneficiarului si partenerilor proiectului.

4. Garantii. Limitari. Raspundere

Neangajarea raspunderii
www.egalitatepepiatamuncii.ro depune eforturi pentru ca toate informatiile de pe website-ul www.egalitatepepiatamuncii.ro sa fie corecte si oferite la timp. Daca sunt semnalate erori, Administratorul va incerca corectarea acestora. Cu toate acestea, www.egalitatepepiatamuncii.ro nu isi asuma nicio raspundere cu privire la informatia de pe acest website.

Un document disponibil pe website nu reproduce in mod obligatoriu textul unui document oficial. www.egalitatepepiatamuncii.ro nu isi asuma nicio raspundere in cazul in care anumite informatii sunt furnizate cu intarziere, sunt pierdute, sterse sau nu pot fi stocate pe serverele noastre din orice motive.

www.egalitatepepiatamuncii.ro nu isi asuma nicio raspundere pentru consecintele care pot aparea datorita intarzierii, pierderii sau inexactitatii informatiilor publicate sau existente pe website.

Utilizatorii vor folosi informatiile furnizate in cadrul website-ului pe propria raspundere, iar in cazul unei daune generate de utilizarea serviciilor sau informatiilor furnizate, Utilizatorii accepta ca Administratorul va fi absolvit de orice raspundere.

Notiunea de neangajare a raspunderii nu se rasfrange si asupra obligatiei www.studentinromania.ro de a respecta legislatia in vigoare.

www.egalitatepepiatamuncii.ro nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care site-ul nu poate fi accesat de catre utilizatori, pe o perioada nelimitata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.

www.egalitatepepiatamuncii.ro isi rezerva dreptul ca in orice moment sa schimbe in parte sau in totalitate continutul informatiilor prezentate pe site, fara o notificare prealabila a Utilizatorilor.

www.egalitatepepiatamuncii.ro nu ofera nici o garantie in ceea ce priveste conditiile de comunicatii ale Utilizatorilor, inclusiv starea de functionare a computerului personal.

www.egalitatepepiatamuncii.ro isi rezerva dreptul de a suspenda sau desfiinta acest site fara o notificare prealabila a Utilizatorilor.

www.egalitatepepiatamuncii.ro nu face nici o referire pe acest site la compatibilitatea dintre calculatorul Utilizatorilor si acest site. Acest site va fi accesat de buna voie, iar utilizatorii isi vor asuma in mod irevocabil si neconditionat responsabilitatea pentru accesarea acestui site.

www.egalitatepepiatamuncii.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment datele din site in functie de schimbarile ce au loc cu privire la serviciul oferit.

www.egalitatepepiatamuncii.ro nu isi asuma raspunderea pentru nici o pierdere de date sau informatii rezultate din intarzieri, cauzate de evenimente care nu sunt sub controlul www.studentinromania.ro, al furnizorilor sai sau prin erori de omisie din partea utilizatorului.

www.egalitatepepiatamuncii.ro si rezerva dreptul de a modifica in orice moment datele din site in functie de schimbarile ce au loc cu privire la serviciul oferit.

5. Modificari in termenii si conditiile de utilizare
www.egalitatepepiatamuncii.ro poate aduce modificari termenilor si conditiilor de utilizare website-ului www.egalitatepepiatamuncii.ro, fara a anunta acest lucru anterior in continutul site-ului.  Va rugam, deci, sa recititi periodic termenii si conditiile de utilizare a acestei platforme.

Utilizarea platformei de catre dumneavoastra, ulterior modificarii acestor termeni, constituie acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor modificate.

Aceste reguli sunt in conformitate cu legislatia romana in vigoare. Incalcarea prevederilor acestui document constituie o violare a drepturilor www.egalitatepepiatamuncii.ro si poate atrage raspunderea civila, contraventionala sau, dupa caz, penala a persoanei in culpa. Conflictele aparute in legatura cu termenii de utilizare ai platformei vor fi supuse spre solutionare forurilor judecatoresti.

6. Politica de confidentialitate
www.egalitatepepiatamuncii.ro va respecta regulile si drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.