agentia-nationala-antidrogAGENTIA NATIONALA ANTIDROG a fost infiintata in anul 2003, prin institutionalizarea cadrului de lucru al Comisiei Interministeriale Antidrog si crearea unei structuri guvernamentale moderne, care sa raspunda cerintelor europene in domeniu. Preluand atributiile detinute de Comisia Interministeriala, noua institutie urma sa asigure la nivel national coordonarea unitara a luptei impotriva traficului si consumului ilicit de droguri, pe baza unei strategii nationale, context in care ii revenea si misiunea de a asigura elaborarea, dezvoltarea si promovarea politicilor in domeniul reducerii cererii si ofertei de droguri. Misiunea Agentiei Nationale Antidrog este de a elabora, coordona, evalua si monitoriza, la nivel national, politicile in domeniul prevenirii si combaterii traficului si consumului ilicit de droguri, precum si al asistentei integrate a consumatorilor.

Implicarea in proiect: Agentia Nationala Antidrog va implementa activitatile proiectului la nivelul celor 2 centre de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog din subordine din Constanta si Tulcea. Astfel, Agentia Nationala Antidrog, alaturi de Partenerul Loop Operations va avea responsabilitati generale de management si promovare/informare.

LOOP OPERATIONS este o companie de consultanta integrata in domeniul fondurilor europene, dezvoltand pana in prezent proiecte in valoare de peste 25 de milioane de euro. Prin intermediul celor 4 componente ale sale – Finance, Management, Skills si Communication – Loop Operations ofera consultanta in arii conexe, ghidand pas cu pas transformarea ideilor clientilor nostri in proiecte sustenabile, de la atragerea finantarii pentru implementare si pana la consultanta pentru management, formarea echipelor si promovare.

Implicarea in proiect: Loop Operations va organiza actiunile de informare si comunicare in cadrul proiectului si va fi responsabil de derularea campaniilor de informare privind egalitatea de sanse si gen adresate autoritatilor publice si partenerilor sociali, ce implica desfasurarea de campanii de promovare si evenimente pe tema egalitatii de sanse (mese rotunde si dezbateri publice).